PERIREF

Uw vastgoedwebsite gerefenrentieerd op het Internet! ... over een website beschikken is goed maar niet voldoende. PériSoft heeft de oplossing gevonden. Wij helpen bij het bekend maken van uw website dankzij een professionele zoekmachine optimalisatie en dit op maat!

De verschillende diensten van zoekmachine optimalisatie voorgesteld door PériRef zijn :

Inschrijving in een selectie van gidsen die de vastgoedsector betreffen en/of links van kwaliteit aanbrengen teneinde uw plaats op het net te optimaliseren. Deze methode waarborgt dat uw site in aanmerking komt om opgenomen te worden in de index van de voornaamste zoekmotoren (google,..) die in eerste instantie op de populariteit (logica) van een site gebaseerd zijn .
Optimalisering van de structuur ( titel, url, opmaak ) en van de HTML code (meta, no-frame, ...) van uw site om het gemakkelijk en logisch te maken voor de zoekmotoren zodat de inhoud kan geïndexeerd worden. Tevens worden er sleutelwoorden aangebracht waarop extra aandacht wordt gevestigd .
Maken van pagina's op maat geïntegreerd in uw website en geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. Deze pagina's zullen inhoud bevatten die in functie van uw doelstellingen wordt bepaald. Uw agentschap is gelegen in Leuven en u wil uw website zien in eerste positie van alle zoekmachines als je zoekt "Leuven" en "vastgoedsector" gecombineerd, "woning te koop", enz. Dan is dit de oplossing !.
Creatie en beheer van betalende reclamecampagnes om webtrafiek te creëren. Deze campagnes kunnen onder de vorm van gesponsorde koppelingen en/of banners en zij zullen geplaatst worden in de verschillende zoekmotoren en/of op een netwerk van partners. Dit alles natuurlijk op maat en naar uw keuze !.

Dit onderwerp interesseert u, wij zullen u met plezier onze werkwijze en onze interessante tarieven uitleggen .

 
Gratis telefonisch onderhoud
dankzij SKYPE, USB-telefoon wordt door ons geleverd
15 personen werkzaam in België
om uw tevredenheid te waarborgen,
35 personen in Frankrijk waaronder
7 ontwikkelaars
April 2006
officiële startdatum van Périclès Belgium
YVES MACE heeft 15 jaar geleden
de software Périclès gecreërd. Hij
heeft zijn product met de adequate
werktuigen kunnen ontwikkelen en in
Frankrijk werken reeds 6 500
vastgoedagentschappen met Périclès.
ERIC VOS, reeds 15 jaar
gespecialiseerd in informatica
voor vastgoedagentschappen.
JAN-CHARLES VAN HALL heeft niet
lang geaarzeld om zich bij het team te voegen.
Vastgoedsoftware Seizoensverhuur Fotos Referenties Netwerk Website Home Team Download Getuigenissen Portfolio Contact Links
Perisoft bvba • Software voor vastgoedmakelaars• Gustave Gilsonstraat 108 - 1090 Brussel • Tel : 0475 450 420 • Fax : 03 400 50 32 • info@perisoft.be